Инсталиране и пускане в експлоатация на машини във Виетнам

2024-07-18 11:16:24

Наскоро нашата компания изпрати старши инженери във Виетнам за инсталиране и пускане в експлоатация на МАШИНА ЗА НАРАЗОВАНЕ С ДВОЙНИ БЛЕЗДИ ТИП ЦПУ V и напътства клиентите за използване и поддръжка, целият процес е много гладък, клиентът също е много доволен и даде висока оценка на оборудване и инженери на Чуангенг.


v grooving machine


double grooves type cnc v grooving machine

(CHV-LY1500*4200 МАШИНА С ДВОЙНИ ЖЛЕБОВЕ ТИП ЦПУ V НАЗАДНА МАШИНА>>)


Под ръководството на политиката на"професионални, задоволителни и рентабилни", Чуангенг винаги предоставя на клиентите цялостни и обмислени решения с професионализъм и опит. По-важното е, че имаме екип за научноизследователска и развойна дейност от световна класа, който гарантира, че можем да проектираме професионални и иновативни машини. Ние също така предоставяме задгранични инсталации, поддръжка, пускане в експлоатация и други услуги за всеки клиент, за да гарантираме, че всеки може да работи нормално с машината и да се радва на високо качество и отлично обслужване в производствения процес.



sheet metal machinery


Ние ще работим заедно с всеки клиент, за да се стремим към целта на"добро качество, добра цена", и ние ще станем вашият сигурен избор в индустрията за машини за ламарина.


v grooving machine

double grooves type cnc v grooving machine


Вземете най-новата цена? Ще отговорим възможно най-бързо (в рамките на 12 часа)
MENU